Συμβουλές | Σχεδιασμός

Όλα ξεκινάν με εσάς και εμάς στο Showroom και μια κούπα καφέ. Εκεί θα μοιραστείτε μαζί μας την ιδέα σας και θα καταγράψουμε τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες σας. Εμείς θα σας συμβουλέψουμε και θα προσαρμόσουμε το υλικό και τις δυνατότητες που έχει επάνω στις ανάγκες σας.

Θα καταγράψουμε τα εξής,

  • Αντικείμενο δημιουργίας. (Πάγκος, Νιπτήρας, Έπιπλο κλπ)
  • Μέγεθος και διαστάσεις. (Το μέγεθος δεν μας φοβίζει, από 1μέτρο έως και 4, 5 ή 6 μέτρα. Όλα εξαρτώνται από το σημείο πρόσβασης.)
  • Χρωματισμό. (Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία από χρώματα αλλά και δυνατότητα παραγωγής δική σας απόχρωσης)
  • Υφή. (Smooth / Salt&Pepper / Polished / Handpressed)
  • Επίπεδο Γυαλάδας. ( Ματ/ Σατινέ / Γυαλιστερό)
  • Τελική προστασία. (Θα εξαρτηθεί από το αντικείμενο και την χρήση που προορίζεται.)

Μην δυσκολεύεστε να βρείτε το σωστό προϊόν που θα ταιριάζει στον χώρο σας. Άσχετα με το ποιες θα είναι οι ανάγκες του σχεδιασμού σας, στην Renovatio Design θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βγείτε ευχαριστημένοι από αυτήν την συνεργασία.. Έχουμε την ικανότητα, τη γνώση και τον επαγγελματισμό για να σας παραδώσουμε την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, στην ώρα τους, κάθε φορά.

Κατασκευή

Η κατασκευή γίνεται βασισμένη στη σχεδιαστική λύση την οποία έχετε καταλήξει. Τα προϊόντα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριό μας.

Η διαδικασία κατασκευής και παραγωγής είναι πολύπλοκη και διαρκεί περίπου 3-5 εβδομάδες από την προ-μέτρηση  έως την εγκατάσταση.

  • Στις περιπτώσεις πάγκων κουζίνας είναι απαραίτητο να γίνει προ-μέτρηση και κατασκευή πατρόν των επίπλων κουζίνας όπου θα τοποθετηθεί ο τσιμεντένιος πάγκος ώστε να ληφθούν ακριβής διαστάσεις και λεπτομέρειες του σχεδίου. Επισκεπτόμαστε το σπίτι και λαμβάνουμε ένα πρότυπο πατρόν παρόμοιο με αυτόν του γρανίτη ή άλλα προϊόντα από πέτρα. Οι πάγκοι κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας σε ένα άκρως ελεγχόμενο περιβάλλον το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τα πρότυπα ποιότητας που απαιτούμε για την ανάμειξη, τη ωρίμανση και τις διαδικασίες στεγάνωσης.

Στις περιπτώσεις μεμονωμένων προϊόντων όπως έπιπλα ή νιπτήρες δεν χρειάζεται προ-μέτρηση. Αρκεί ένα ενδεικτικό σχέδιο από εσάς και εμείς θα σας ετοιμάσουμε μια ρεαλιστική απεικόνιση πριν την παραγωγή.

Παράδοση | Τοποθέτηση

Αναλαμβάνουμε την παράδοση και την ολοκληρωμένη τοποθέτηση των προϊόντων στον χώρο σας. Η μεταφορά και η τοποθέτηση γίνεται από το ειδικευμένο συνεργείο μας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα έπιπλα θα φτάσουν και θα τοποθετηθούν ανέπαφα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  • Για τα προϊόντα που δεν απαιτούν ειδική διαδικασία τοποθέτησης όπως έπιπλα και νιπτήρες μπάνιου δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.
  • Για πάγκους κουζίνας και προϊόντα που χρίζουν τεχνική διαδικασία τοποθέτησης επιβαρύνονται με έξτρα χρέωση.

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el