Στην Renovatio Design Concrete έχουμε αφιερωθεί στην δημιουργία μοναδικών χειροποίητων τσιμεντένιων προϊόντων με αφοσίωση σε κάθε επίπεδο, απαράμιλλη σχεδίαση και χρησιμοποιώντας μόνο υλικά και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Εκτιμούμε τη χειροποίητη καλλιτεχνία, την καινοτομία και τη συνεργασία.

Η RENOVATIO DESIGN CONCRETE κάνει χρήση χαλαζιακών προϊόντων ως πρώτη ύλη, δημιουργώντας υψηλής ποιότητας και αντοχής προϊόντα όπως τσιμεντένιους πάγκους κουζίνας, τσιμεντένιους νιπτήρες και μπανιέρες, τσιμεντένιες τραπεζαρίες, στοιχεία φωτιάς και νερού και σύγχρονα έπιπλα κάθε φαντασίας και σχεδιασμού.

Σκοπός της RENOVATIO DESIGN CONCRETE είναι να παρέχει τσιμεντένια προϊόντα, εφαρμογές και λύσεις καθαρά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη όπου με κανένα άλλο υλικό της αγοράς δεν θα είχε με αυτήν την ποιότητα και ομορφιά.

Στόχος της είναι να τονίσει την φυσική ομορφιά των υλικών, τα φυσικά τους χρώματα και να ακολουθήσει το σύγχρονο σχέδιο χωρίς περιορισμό, δημιουργώντας μοναδικές τσιμεντένιες κατασκευές. Η εταιρεία συνεργάζεται με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, διακοσμητές, αλλά και απευθείας με ιδιώτες, προτείνοντάς τους πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια για τον εκσυγχρονισμό του προσωπικού τους χώρου ή γραφείου.

Ιδρύθηκε το 2015

από τον Στέλιο Αποστολάκη

Λένε πως χρειάζονται πάνω από 10,000 ώρες απασχόλησης σε κάθε χώρο για να γίνει κάποιος επαγγελματίας στον χώρο του.
Με τα χρόνια, ο Στέλιος Αποστολάκης επένδυσε πάνω από 20,000 ώρες στην εκμάθηση της τέχνης του.

Η Renovatio Design Concrete ιδρύθηκε το 2015 από τον Στέλιο Αποστολάκη. Αρχικά ξεκίνησε ως μια δημιουργική διέξοδο από τα καθιερωμένα και σε έργα για τον προσωπικό του χώρο, του επέτρεψαν να εξερευνήσει νέα υλικά και τεχνικές, Η Renovatio Design Concrete σύντομα έγινε τη δική του οντότητα όπου συνδέεται με τους πελάτες που εκτιμούν την αισθητική του σχεδιασμό του, την ιδιαίτερη χειροτεχνία, και σταθερή δέσμευση στην ποιότητα.

Τι προσφέρουμε

Εξειδίκευση

Διαθέτουμε μεγάλη δεξιοτεχνία και χειριζόμαστε το κάθε έργο ξεχωριστά με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ποιότητα

Δημιουργούμε όμορφα και κομψά προϊόντα που σας εκπροσωπούν και γίνονται ένα με το χώρο.

Ακρίβεια

Εργαζόμαστε μέσα σε ρεαλιστικά χρονικά πλαίσια για την ολοκλήρωση του έργου προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ειλικρινή Συνεργασία

Κρατάμε ανοιχτή και ειλικρινής σχέση εργασίας μεταξύ τεχνιτών και πελατών.

Ικανοποιητικές Λύσεις

Θέλουμε ο πελάτης να είναι 100% ικανοποιημένος.

Υποστήριξη

Παρέχουμε οποιαδήποτε συμβουλή και υποστήριξη χρειαστείτε.

Δεξιότητες και Τεχνικές

Χρησιμοποιώντας μοναδικές και καινοτόμες τεχνικές όπως:

  • GFRC (Glass Fiber Reinforcment Concrete). Για τσιμεντένιους νιπτήρες, πάγκους κ.α.
  • UHPC (Ultra-High Performance (fiber) Concrete) . Για επενδύσεις τοίχων αλλά και προϊόντα υπερ- υψηλών απαιτήσεων και αντοχών.
  • HAND_PRESSED CONCRETEΕφαρμόζεται με το χέρι έμπειρου τεχνίτη για την δημιουργία φανταστικών διαφορετικών αποχρώσεων και τελειωμάτων.
  • SIMULATED STONE CONCRETE (προσομοίωση πέτρινων επιφανειών). Για προϊόντα με τελική ανάγλυφη εμφάνιση πέτρας στο φυσικό χρώμα ή και σε χρώμα επιλογής.
  • RECYCLED GLASS COUNTERTOPS. Ανακυκλωμένο γυαλί διάφανο ή χρωματιστό και σε συνδυασμό χρωστικής ουσίας δημιουργούνται εντυπωσιακά προϊόντα.

Όλες οι επιφάνειες των προϊόντων προστατεύονται με αδιαβροχοποίηση και βερνίκια, με τον υποψήφιο πελάτη να μπορεί να διαλέξει από τα παρακάτω:

  • NATURAL (Just waxed) – Φυσική ομορφιά.
  • MAT – Ματ
  • SATIN – Σατινέ.
  • GLOSSY – Γυαλιστερή επιφάνεια.

Η RENOVATIO DESIGN CONCRETE εξελίσσει τα τσιμεντένια προϊόντα και πρωτοπορεί δημιουργώντας σύγχρονα αντικείμενα για απαιτητικούς πελάτες.

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el