Τσιμεντένιος νιπτήρας από uhpc Χαλαζιακό μπετόν

Τσιμεντένιοι νιπτήρες από υπέρ υψηλών αντοχών (UHPC) χαλαζιακό μπετόν. Η διάσταση του κάθε τσιμεντένιου νιπτήρα είναι 50εκ x 45εκ x 27εκ ύψος. Η χρήση τους προορίζεται για χώρο ευεξίας και χαλάρωσης (spa) στην Αθήνα. Οι τσιμεντένιοι νιπτήρες είναι κατασκευασμένοι με την τεχνολογία του Ultra High Performance Concrete από χαλαζιακό μπετόν. Η τεχνολογία UHPC μας επιτρέπει την κατασκευή λεπτών αντικειμένων με μεγαλύτερη αντοχή από αντικείμενα κατασκευασμένα με παραδοσιακό μπετόν και μεγαλύτερο πάχος. Στην συνέχεια ακολούθησε διαδικασία acid etching και εφαρμόστηκε προστασία με ματ φινίρισμα. Με αυτήν την προστασία παρέχεται αδιαβροχοποίηση χωρίς να χαθεί η αίσθηση του φυσικού πετρώματος στην αφή.

Κάθε έργο μικρό ή μεγάλο λαμβάνει προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Στην Renovatio Design Concrete θα προσαρμόσουμε τις δυνατότητες του υλικού στο σχέδιο σας.

Γενικές Πληροφορίες

Όταν ψάχνετε για μοναδικό, σύγχρονο, ανθεκτικό και χαμηλής συντήρησης υλικό για την δημιουργία του τσιμεντένιου νιπτήρα σας τότε η Renovatio Design Concrete έχει την λύση. Οι νιπτήρες της εταιρείας μας δεν είναι απλά τσιμεντένιοι, χάρη στην εμπειρία μας και τις τεχνικές μας μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο, απλό ή περίπλοκο και σε οποιαδήποτε απόχρωση. Η τεχνολογία UHPC μας δίνει πιο λεπτές σε πάχος και ελαφρύτερες από αντίστοιχα φυσικά πετρώματα κατασκευές.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τσιμεντένιων νιπτήρων από UHPC Χαλαζιακό Μπετόν. Έχουμε ατέλειωτες επιλογές και δυνατότητες σχεδίασης. Όχι μόνο μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα, αλλά μπορούν να συνδυαστούν με διακοσμητικά αντικείμενα.

Μεγάλη γκάμα από τεχνοτροπίες, εγκιβωτισμό μεταλλικών αντικειμένων, βότσαλα, κρύσταλλα, κοχύλια κ.α.

Όλα μας τα προϊόντα χυτεύονται σε καλούπια και δημιουργείται ένα κομμάτι μονολιθικό, μασίφ πέτρωμα χωρίς ενώσεις και αρμούς. Με την κατάλληλη προστασία και συντήρηση οι τσιμεντένιοι νιπτήρες διατηρούνται καθαροί, ανθεκτικοί στην καθημερινή χρήση, στις γρατζουνιές και τα οικιακά καθαριστικά.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από ολοκληρωμένες λύσεις τσιμεντένιων νιπτήρων για το μπάνιο σας. Πάρτε μια αίσθηση του τι μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτό το ευπροσάρμοστο υλικό και μην διστάσετε να στείλετε σχέδια ή φωτογραφίες του έργου σας. Εμείς θα τα εξετάσουμε και θα σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

Η κατασκευή των τσιμεντένιων νιπτήρων από GFRC/UHPC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι (2-4) εβδομάδες. Μεγάλα ή περίπλοκα έργα μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο, ανάλογα με το εύρος της εργασίας. Προγραμματίστε ανάλογα τον χρόνο αυτό κατά τον σχεδιασμό του χρονοδιαγράμματος για το έργο σας.

τσιμεντένιος νιπτήρας, νιπτήρας από μπετόν, νιπτήρας μπάνιου, νιπτήρας από τσιμέντο

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el