Τσιμεντένια Επένδυση 7τμ2 σε ενεργειακό τζάκι σε Μεζονέτα στην Νέα Κηφισιά.

Σε ιδιόκτητη μεζονέτα στην Νέα Κηφισιά όπου διαθέτει φυσικά υλικά, επιλέχθηκε και τοποθετήθηκε μασίφ τσιμεντένια επένδυση από UHPC μπετόν. Επιλέχθηκε το απόλυτο μαύρο χρώμα με Smooth/Cream γυαλιστερό τελικό φινίρισμα.

Το πρώτο στάδιο περιελάμβανε επίσκεψη για την απόλυτη μέτρηση του χώρου όπου και λήφθηκαν ακριβή πατρόν των σημείων γύρω από το τζάκι. Οι τσιμεντένιες επενδύσεις κατασκευάστηκαν και προετοιμάστηκαν στο εργαστήριο Renovatio Design Concrete. Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε από το συνεργείο μας μέσα σε λίγες μόνο ώρες χωρίς την ταλαιπωρία του ιδιοκτήτη. Την επόμενη μέρα έγινε το τελείωμα με ειδικά κεριά για το γυάλισμα και την ανάδειξη της τελικής επιφάνειας.

Το όλο έργο ήταν 7 τετραγωνικά και αποτελείται από έξι τεμάχια με μόλις 1.5εκ. όπου μόνο με την τεχνολογία του Ultra-High Performance Concrete μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η τελική επιφάνεια γυαλίστηκε (Polished) και εφαρμόστηκε προστασία για αντοχή σε γρατζουνιές, την θερμότητα αλλά και τους οικιακούς λεκέδες.

Γενικές Πληροφορίες

Όταν ψάχνετε για μοναδικό, σύγχρονο, ανθεκτικό και χαμηλής συντήρησης υλικό για επένδυση τότε η Renovatio Design Concrete έχει την λύση. Μόνο οι επενδύσεις της εταιρείας μας είναι ιδανικές και κατάλληλες να αντέξουν σε σημεία με υψηλή θερμότητα και θερμικά σοκ όπως τζάκια χωρίς να παρουσιάσουν δομικές ρωγμές.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τσιμεντένιων επενδύσεων και επιφανειών από UHPC χαλαζιακό μπετόν. Έχουμε ατέλειωτες επιλογές και δυνατότητες σχεδίασης. Όχι μόνο μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα με ελάχιστες ενώσεις, αλλά μπορούν να συνδυαστούν με διακοσμητικά αντικείμενα.

Μεγάλη γκάμα από τεχνοτροπίες, εγκιβωτισμό μεταλλικών αντικειμένων, βότσαλα, κρύσταλλα, κοχύλια κ.α.

Κανέναν άλλο φυσικό ή τεχνητό πέτρωμα δεν έχει την δυνατότητα να αντέξει σε υψηλές θερμοκρασίες και στιγμιαία θερμικά σοκ. Με της τσιμεντένιες επενδύσεις της Renovatio Design Concrete δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα διότι όλα μας τα προϊόντα είναι ενισχυμένα με αντιαλκαλικές ίνες υάλου και ειδικό αντι-αλκαλικό πλέγμα διπλής κατεύθυνσης. Όλα μας τα προϊόντα χυτεύονται σε καλούπια και δημιουργείται ένα κομμάτι μονολιθικό, μασίφ πέτρωμα χωρίς ενώσεις και αρμούς.

Με την κατάλληλη προστασία και συντήρηση η τσιμεντένια επένδυση διατηρείται καθαρή, ανθεκτική στην υψηλή θερμοκρασία, στις γρατζουνιές και τα οικιακά καθαριστικά.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από ολοκληρωμένες λύσεις επένδυσης για το τζάκι σας και για άλλους χώρους του σπιτιού σας. Πάρτε μια αίσθηση του τι μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτό το ευπροσάρμοστο υλικό και μην διστάσετε να στείλετε σχέδια ή φωτογραφίες του έργου σας. Εμείς θα τα εξετάσουμε και θα σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

Η κατασκευή των τσιμεντένιων επενδύσεων από GFRC/UHPC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι (4-6) εβδομάδες. Μεγάλα ή περίπλοκα έργα μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο, ανάλογα με το εύρος της εργασίας. Προγραμματίστε ανάλογα τον χρόνο αυτό κατά τον σχεδιασμό του χρονοδιαγράμματος για το έργο σας.

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el