Τσιμεντένιος Πάγκος με ενσωματωμένο νεροχύτη και Custom Design επιφάνεια νησίδας

Η κουζίνα, τόσο τα ερμάρια όσο και το σχέδιο της νησίδας σχεδιάστηκε από τον Αρχιτέκτονα Άγγελο Τράμπα. Αφού λάβαμε το απόλυτο πατρόν του χώρου, κατασκευάσαμε δύο τεμάχια. Τσιμεντένιο πάγκο 2μ x 70εκ και 2.8μ x 90εκ Custom Design επιφάνεια νησίδας με τις δύο γωνίες σε καμπύλες. Ο τσιμεντένιος πάγκος κατασκευάστηκε με UHPC Χαλαζιακό σκυρόδεμα. Το χρώμα είναι Jet Black με επεξεργασία «Salt&Pepper». Η τεχνική αυτή επιτρέπει την εμφάνιση του χαλαζία να βγει στην επιφάνεια και να παρουσιάζεται σαν αλατοπίπερο. Ο τσιμεντένιος πάγκος περιλαμβάνει ενσωματωμένο νεροχύτη 70εκ x 40εκ και αυτός σε custom design του αρχιτέκτονα. Περιμετρικά τοποθετήθηκε και πλάτη 10άρα.

Στην επιφάνεια εφαρμόστηκε ειδική ΜΑΤ προστασία σε τρία στάδια για την υψηλή αντίσταση κατά των οξέων τροφών και καθαριστικών. Η επιφάνεια στεγανοποιήθηκε με Hybrid Sealer παρέχοντας UV προστασία, δεν κιτρινίζει, δεν ξεφλουδίζει και είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα.

Τέλος εφαρμόστηκε ειδική κρέμα συντήρησης με κερί η οποία χαρίζει απαλότητα στην αφή και αίσθηση καθαριότητας.

Γενικές Πληροφορίες

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τσιμεντένιων πάγκων και επιφανειών από UHPC Χαλαζιακό μπετόν. Έχουμε ατέλειωτες επιλογές και δυνατότητες σχεδίασης. Όχι μόνο μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα με ελάχιστες ενώσεις, αλλά μπορούν να συνδυαστούν με διακοσμητικά αντικείμενα και να εγκιβωτίσουμε μεταλλικά αντικείμενα, βότσαλα, κρύσταλλα, κοχύλια κ.α.

Ενσωματωμένος νεροχύτης και αποστράγγιση χωρίς αρμούς και ενώσεις. Με κανέναν άλλο φυσικό ή τεχνητό πέτρωμα δεν παρέχεται η δυνατότητα αυτή. Ακόμη κι αν δημιουργηθεί νεροχύτη από υλικό μάρμαρου – γρανίτη – χαλαζία, πολλοί κατασκευαστές δεν το συνιστούν γιατί παρουσιάζει πρόβλημα στις ενώσεις και στους αρμούς με τον πάγκο.

Με τους τσιμεντένιους πάγκους της Renovatio Design Concrete δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα διότι οι νεροχύτης είναι ένα με τον πάγκο. Όλα μας τα προϊόντα χυτεύονται σε καλούπια και δημιουργείται ένα κομμάτι μονολιθικό, μασίφ πέτρωμα χωρίς ενώσεις και αρμούς

Με την κατάλληλη προστασία ο τσιμεντένιος πάγκος είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρός, ανθεκτικός στο νερό, ανθεκτικός στα οξέα τροφίμων και καθαριστικών.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα σας αλλά και για άλλους χώρους του σπιτιού σας. Πάρτε μια αίσθηση του τι μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτό το ευπροσάρμοστο υλικό και μην διστάσετε να στείλετε σχέδια ή φωτογραφίες του έργου σας. Εμείς θα τα εξετάσουμε και θα σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

Η κατασκευή των τσιμεντένιων πάγκων από Χαλαζιακό Μπετόν διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι (4-6) εβδομάδες. Μεγάλα ή περίπλοκα έργα μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο, ανάλογα με το εύρος της εργασίας. Προγραμματίστε ανάλογα τον χρόνο αυτό κατά τον σχεδιασμό του χρονοδιαγράμματος για το έργο σας.

Όλοι οι τσιμεντένιοι πάγκοι από UHPC Χαλαζιακό μπετόν της Renovatio Design Concrete κατασκευάζονται και παραδίδονται απευθείας από το εργαστήριο μας.
Καθ’ όλη την διάρκεια σχεδιασμού και κατασκευής, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και επαφή μαζί σας για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια του έργου σας.

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el