Τσιμεντένιος Πάγκος Κουζίνας σε Εξοχική Κατοικία στην Αμοργό.

Κατασκευάστηκε 3 μέτρα τσιμεντένιος πάγκος κουζίνας από GFRC χαλαζιακό σκυρόδεμα. Σχεδιάστηκε για να επωφελείται από τις καλύτερες ποιότητες του GFRC. Αποτελείται από ένα μονολιθικό τεμάχιο τριών(3) μέτρων, όπου περιλαμβάνει ενσωματωμένο 90άρη νεροχύτη με σημείο αποστράγγισης και πλάτη 10εκ.. Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν ξεπερνά τα 130 κιλά σε βάρος. Ο τσιμεντένιος πάγκος έχει smooth/cream εμφάνιση με φυσικά ψεγάδια του μπετόν προσδίδοντάς του χαρακτήρα και μοναδικότητα.

Εφαρμόστηκε προστασία εμποτισμού σε σατινέ φινίρισμα.

Η προστασία εμποτισμού αποτρέπει το νερό, το λάδι και τους ρύπους να διεισδύσει στην επιφάνεια αφήνοντας φυσική αίσθηση στην αφή. Ο καθαρισμός όλων των επιφανειών που έχει εφαρμοστεί προστασία εμποτισμού να καθαρίζονται καθημερινά και επιμελώς με χλιαρό νερό και σαπούνι..

Οι επιφάνειες χυτεύθηκαν σε 4 εκ. πάχος χωρίς καμία μεταλλική ενίσχυση και πραγματοποιήθηκε αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Οι διαστάσεις του νεροχύτη είναι, Μήκος:90εκ., Πλάτος:40εκ. και βάθος 20εκ. ικανός να χωρέσει και το πιο μεγάλο σκεύος.

Γενικές Πληροφορίες

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τσιμεντένιων πάγκων και επιφανειών από GFRC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα. Έχουμε ατέλειωτες επιλογές και δυνατότητες σχεδίασης. Όχι μόνο μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα με ελάχιστες ενώσεις, αλλά μπορούν να συνδυαστούν με διακοσμητικά αντικείμενα και να εγκιβωτίσουμε μεταλλικά αντικείμενα, βότσαλα, κρύσταλλα, κοχύλια κ.α.
Ενσωματωμένος νεροχύτης και αποστράγγιση χωρίς αρμούς και ενώσεις. Με κανέναν άλλο φυσικό ή τεχνητό πέτρωμα δεν παρέχεται η δυνατότητα αυτή. Ακόμη κι αν δημιουργηθεί νεροχύτη από υλικό μάρμαρου – γρανίτη – χαλαζία, πολλοί κατασκευαστές δεν το συνιστούν γιατί παρουσιάζει πρόβλημα στις ενώσεις και στους αρμούς με τον πάγκο.
Με τους τσιμεντένιους πάγκους της Renovatio Design Concrete δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα διότι οι νεροχύτης είναι ένα με τον πάγκο. Όλα μας τα προϊόντα χυτεύονται σε καλούπια και δημιουργείται ένα κομμάτι μονολιθικό, μασίφ πέτρωμα χωρίς ενώσεις και αρμούς.
Με την κατάλληλη προστασία ο τσιμεντένιος πάγκος είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρός, ανθεκτικός στο νερό, ανθεκτικός στα οξέα τροφίμων και καθαριστικών.
Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα σας αλλά και για άλλους χώρους του σπιτιού σας. Πάρτε μια αίσθηση του τι μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτό το ευπροσάρμοστο υλικό και μην διστάσετε να στείλετε σχέδια ή φωτογραφίες του έργου σας. Εμείς θα τα εξετάσουμε και θα σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.
Η κατασκευή των τσιμεντένιων πάγκων από Χαλαζιακό Σκυρόδεμα διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι (4-6) εβδομάδες. Μεγάλα ή περίπλοκα έργα μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο, ανάλογα με το εύρος της εργασίας. Προγραμματίστε ανάλογα τον χρόνο αυτό κατά τον σχεδιασμό του χρονοδιαγράμματος για το έργο σας.
Όλοι οι τσιμεντένιοι πάγκοι από GFRC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα της Renovatio Design Concrete κατασκευάζονται και παραδίδονται απευθείας από το εργαστήριο μας.
Καθ’ όλη την διάρκεια σχεδιασμού και κατασκευής, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και επαφή μαζί σας για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια του έργου σας.

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el