Τσιμεντένιος Πάγκος 6μέτρα με ενσωματωμένο νεροχύτη και αποστράγγιση.

Η κουζίνα σχεδιάστηκε από την Αρχιτέκτονα Δάφνη Παπαϊωάννου. Εμείς κατασκευάσαμε 6 μέτρα GFRC τσιμεντένιο πάγκο σε ανθρακί απόχρωση με ενσωματωμένο νεροχύτη. Ακολούθησε επεξεργασία με Acid ώστε να εκτεθεί το χαλαζιακό πέτρωμα παρουσιάζοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά του μπετόν. Ο GFRC τσιμεντένιος πάγκος αποτελείται από 3 τεμάχια με το μεγαλύτερο να περιλαμβάνει ενσωματωμένο και τον νεροχύτη. Διαθέτει εσοχές αποστράγγισης και περιμετρικά τοποθετήθηκε επένδυση ύψους 10εκ.. Το κάθε τεμάχιο δεν ξεπερνά τα 70 κιλά, με το τεμάχιο που περιλαμβάνει τον νεροχύτη να φτάνει τα 120κιλά. Ανεκτό για τα ξύλινα ερμάρια όταν μάλιστα σε αντίστοιχο φυσικό πέτρωμα, μάρμαρο – γρανίτη ή χαλαζία, τα τεμάχια θα ήταν βαρύτερα.

Στην επιφάνεια εφαρμόστηκε ειδική ΜΑΤ προστασία σε δύο στάδια για την υψηλή αντίσταση κατά των οξέων τροφίμων και καθαριστικών. Η επιφάνεια στεγανοποιήθηκε με UV Hybrid Sealer παρέχοντας UV προστασία, δεν κιτρινίζει, δεν ξεφλουδίζει και είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα.

Τέλος εφαρμόστηκε ειδική κρέμα συντήρησης με κερί η οποία χαρίζει απαλότητα στην αφή και αίσθηση καθαριότητας.

Οι διαστάσεις του νεροχύτη είναι, Μήκος:90εκ., Πλάτος:40εκ. και βάθος 20εκ. ικανός να χωρέσει και το πιο μεγάλο σκεύος.

Γενικές Πληροφορίες

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τσιμεντένιων πάγκων και επιφανειών από GFRC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα. Έχουμε ατέλειωτες επιλογές και δυνατότητες σχεδίασης. Όχι μόνο μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα με ελάχιστες ενώσεις, αλλά μπορούν να συνδυαστούν με διακοσμητικά αντικείμενα και να εγκιβωτίσουμε μεταλλικά αντικείμενα, βότσαλα, κρύσταλλα, κοχύλια κ.α.

Ενσωματωμένος νεροχύτης και αποστράγγιση χωρίς αρμούς και ενώσεις. Με κανέναν άλλο φυσικό ή τεχνητό πέτρωμα δεν παρέχεται η δυνατότητα αυτή. Ακόμη κι αν δημιουργηθεί νεροχύτη από υλικό μάρμαρου – γρανίτη – χαλαζία, πολλοί κατασκευαστές δεν το συνιστούν γιατί παρουσιάζει πρόβλημα στις ενώσεις και στους αρμούς με τον πάγκο.

Με τους τσιμεντένιους πάγκους της Renovatio Design Concrete δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα διότι οι νεροχύτης είναι ένα με τον πάγκο. Όλα μας τα προϊόντα χυτεύονται σε καλούπια και δημιουργείται ένα κομμάτι μονολιθικό, μασίφ πέτρωμα χωρίς ενώσεις και αρμούς.

Με την κατάλληλη προστασία ο τσιμεντένιος πάγκος είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρός, ανθεκτικός στο νερό, ανθεκτικός στα οξέα τροφίμων και καθαριστικών.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα σας αλλά και για άλλους χώρους του σπιτιού σας. Πάρτε μια αίσθηση του τι μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτό το ευπροσάρμοστο υλικό και μην διστάσετε να στείλετε σχέδια ή φωτογραφίες του έργου σας. Εμείς θα τα εξετάσουμε και θα σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

Η κατασκευή των τσιμεντένιων πάγκων από Χαλαζιακό Σκυρόδεμα διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι (4-6) εβδομάδες. Μεγάλα ή περίπλοκα έργα μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο, ανάλογα με το εύρος της εργασίας. Προγραμματίστε ανάλογα τον χρόνο αυτό κατά τον σχεδιασμό του χρονοδιαγράμματος για το έργο σας.
Όλοι οι τσιμεντένιοι πάγκοι από GFRC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα της Renovatio Design Concrete κατασκευάζονται και παραδίδονται απευθείας από το εργαστήριο μας.
Καθ’ όλη την διάρκεια σχεδιασμού και κατασκευής, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και επαφή μαζί σας για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια του έργου σας.

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el