Τσιμεντένιος Πάγκος με ενσωματωμένο νεροχύτη και επιφάνεια νησίδας

Ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Χελιδονόπουλος εκ μέρους του πελάτη του σχεδίασε έναν πάγκο για το μπάνιο με την απαίτηση να μην υπάρχουν εμφανή στηρίγματα.

Εμείς κατασκευάσαμε πάγκο από GFRC Lightweight μπετόν σε πάχος 5εκατοστών. Ο πάγκος διαθέτει δύο επίπεδα όπου στο ψηλότερο θα φιλοξενηθεί το πλυντήριο και στο χαμηλότερο ο επικαθήμενος νιπτήρας. Η εμφάνιση είναι “Smooth/Cream” στο χρώμα του τσιμέντου. Διαθέτει ένα πόδι και έχει στηριχθεί σε κρυφά μεταλλικά στηρίγματα τα λεγόμενα  “Hidden Brackets”. Το προφίλ του τσιμεντένιου πάγκου διαθέτει μπιζουτέ λεπτομέρεια σε όλο το μήκος στο προφίλ.

Στην επιφάνεια έχει εφαρμοστεί αδιαβροχοποίηση η οποία παρέχει ανθεκτικότητα στα οικιακά καθαριστικά αλλά και στην καθημερινή καταπόνηση που θα έχει ένας πάγκος μπάνιου.

Γενικές Πληροφορίες

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τσιμεντένιων πάγκων και επιφανειών από GFRC Χαλαζιακό Μπετόν. Έχουμε ατέλειωτες επιλογές και δυνατότητες σχεδίασης. Όχι μόνο μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα με ελάχιστες ενώσεις, αλλά μπορούν να συνδυαστούν με διακοσμητικά αντικείμενα και να εγκιβωτίσουμε μεταλλικά αντικείμενα, βότσαλα, κρύσταλλα, κοχύλια κ.α.

Ενσωματωμένος νιπτήρας χωρίς αρμούς και ενώσεις. Με κανέναν άλλο φυσικό ή τεχνητό πέτρωμα δεν παρέχεται η δυνατότητα αυτή. Ακόμη κι αν δημιουργηθεί νιπτήρας από υλικό μάρμαρου – γρανίτη – χαλαζία, πολλοί κατασκευαστές δεν το συνιστούν γιατί παρουσιάζει πρόβλημα στις ενώσεις και στους αρμούς με τον πάγκο.

Με τους τσιμεντένιους πάγκους της Renovatio Design Concrete δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα διότι οι νεροχύτης είναι ένα με τον πάγκο. Όλα μας τα προϊόντα χυτεύονται σε καλούπια και δημιουργείται ένα κομμάτι μονολιθικό, μασίφ πέτρωμα χωρίς ενώσεις και αρμούς.

Με την κατάλληλη προστασία ο τσιμεντένιος πάγκος είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρός, ανθεκτικός στο νερό, ανθεκτικός στα οξέα τροφίμων και καθαριστικών.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο σας αλλά και για άλλους χώρους του σπιτιού σας. Πάρτε μια αίσθηση του τι μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτό το ευπροσάρμοστο υλικό και μην διστάσετε να στείλετε σχέδια ή φωτογραφίες του έργου σας. Εμείς θα τα εξετάσουμε και θα σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

Η κατασκευή των τσιμεντένιων πάγκων από Χαλαζιακό Μπετόν διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι (2-4) εβδομάδες. Μεγάλα ή περίπλοκα έργα μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο, ανάλογα με το εύρος της εργασίας. Προγραμματίστε ανάλογα τον χρόνο αυτό κατά τον σχεδιασμό του χρονοδιαγράμματος για το έργο σας.
Όλοι οι τσιμεντένιοι πάγκοι από GFRC Χαλαζιακό Μπετόν της Renovatio Design Concrete κατασκευάζονται και παραδίδονται απευθείας από το εργαστήριο μας.
Καθ’ όλη την διάρκεια σχεδιασμού και κατασκευής, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και επαφή μαζί σας για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια του έργου σας.

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el