Τσιμεντένιος Πάγκος με ενσωματωμένο νεροχύτη και επιφάνεια νησίδας

Σε αυτό το διαμέρισμα τοποθετήθηκε ένας κατάλευκος Χειροποίητος Πάγκος από Μασίφ Χαλαζιακό Μπετόν (GFRC). Ο τσιμεντένιος πάγκος με την νησίδα και τα ντουλάπια της κουζίνας σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες. Στην Renovation Design Concrete κατασκευάσαμε 4 μέτρα τσιμεντένιο πάγκο με ενσωματωμένο νεροχύτη και πλακάκι ψηφίδα Λισαβόνας εσωτερικά. Επιλέχθηκε το Λευκό του Τιτανίου και συνδυάστηκε με τα λευκά ερμάρια και τα πορτάκια κουζίνας. Η επιφάνεια δεν υπέστη καμία άλλη επεξεργασία ώστε να διατηρήσει την Smooth/Cream εμφάνισή δίνοντας την εικόνα μιας καθαρής, ενιαίας και φωτεινής επιφάνειας. Ο τσιμεντένιος πάγκος αποτελείται από 3 τεμάχια. Τα δύο αποτελούν τον γωνιακό πάγκο και το τρίτο βρίσκεται σε μία κεντρική νησίδα 180εκ x 80εκ. Ο νεροχύτης είναι 90εκ x 40εκ και βάθος 20εκ ικανός να δεχτεί και το πιο μεγάλο σκεύος. Επίσης διαθέτει σημείο αποστράγγισης.

Στην επιφάνεια εφαρμόστηκε ειδική προστασία σε τρία στάδια για υψηλή ανθεκτικότητα κατά των όξινων υγρών τροφίμων και καθαριστικών. Η προστασία που εφαρμόστηκε στον τσιμεντένιο πάγκο διαθέτει UV προστασία δηλαδή δεν κιτρινίζει με την έκθεση στο ηλιακό φώς και την πάροδο του χρόνου. Επίσης είναι ασφαλές στην επαφή με τρόφιμα «food safe».

Τέλος εφαρμόστηκε ειδική κρέμα συντήρησης με κερί η οποία χαρίζει απαλότητα στην αφή και αίσθηση καθαριότητας.

Γενικές Πληροφορίες

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τσιμεντένιων πάγκων και επιφανειών από GFRC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα. Έχουμε ατέλειωτες επιλογές και δυνατότητες σχεδίασης. Όχι μόνο μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα με ελάχιστες ενώσεις, αλλά μπορούν να συνδυαστούν με διακοσμητικά αντικείμενα και να εγκιβωτίσουμε μεταλλικά αντικείμενα, βότσαλα, κρύσταλλα, κοχύλια κ.α.

Ενσωματωμένος νεροχύτης και αποστράγγιση χωρίς αρμούς και ενώσεις. Με κανέναν άλλο φυσικό ή τεχνητό πέτρωμα δεν παρέχεται η δυνατότητα αυτή. Ακόμη κι αν δημιουργηθεί νεροχύτη από υλικό μάρμαρου – γρανίτη – χαλαζία, πολλοί κατασκευαστές δεν το συνιστούν γιατί παρουσιάζει πρόβλημα στις ενώσεις και στους αρμούς με τον πάγκο.

Με τους τσιμεντένιους πάγκους της Renovatio Design Concrete δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα διότι οι νεροχύτης είναι ένα με τον πάγκο. Όλα μας τα προϊόντα χυτεύονται σε καλούπια και δημιουργείται ένα κομμάτι μονολιθικό, μασίφ πέτρωμα χωρίς ενώσεις και αρμούς.

Με την κατάλληλη προστασία ο τσιμεντένιος πάγκος είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρός, ανθεκτικός στο νερό, ανθεκτικός στα οξέα τροφίμων και καθαριστικών.

Συλλογή

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα σας αλλά και για άλλους χώρους του σπιτιού σας. Πάρτε μια αίσθηση του τι μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτό το ευπροσάρμοστο υλικό και μην διστάσετε να στείλετε σχέδια ή φωτογραφίες του έργου σας. Εμείς θα τα εξετάσουμε και θα σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

Η κατασκευή των τσιμεντένιων πάγκων από Χαλαζιακό Σκυρόδεμα διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι (4-6) εβδομάδες. Μεγάλα ή περίπλοκα έργα μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο, ανάλογα με το εύρος της εργασίας. Προγραμματίστε ανάλογα τον χρόνο αυτό κατά τον σχεδιασμό του χρονοδιαγράμματος για το έργο σας.
Όλοι οι τσιμεντένιοι πάγκοι από GFRC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα της Renovatio Design Concrete κατασκευάζονται και παραδίδονται απευθείας από το εργαστήριο μας.
Καθ’ όλη την διάρκεια σχεδιασμού και κατασκευής, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και επαφή μαζί σας για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια του έργου σας.

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el