Τσιμεντένιος Πάγκος με ενσωματωμένο νεροχύτη και επιφάνεια νησίδας

GFRC Ο τσιμεντένιος πάγκος με την νησίδα και τα ντουλάπια της κουζίνας σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες. Κατασκευάσαμε 4 μέτρα τσιμεντένιο πάγκο με ενσωματωμένο νεροχύτη. Επιλέχθηκε το Λευκό του Τιτανίου και συνδυάστηκε με τα λευκά ερμάρια και πορτάκια κουζίνας. Η επιφάνεια δεν υπέστη καμία άλλη επεξεργασία ώστε να διατηρήσει την Smooth/Cream εμφάνισή δίνοντας την εικόνα μιας καθαρής, ενιαίας και φωτεινής επιφάνειας. Ο τσιμεντένιος πάγκος αποτελείται από 3 τεμάχια. Τα δύο αποτελούν τον γωνιακό πάγκο και το τρίτο βρίσκεται σε μία κεντρική νησίδα 180εκ x 80εκ. Ο νεροχύτης διαθέτει σημείο αποστράγγισης, ανοξείδωτο διακοσμητικό πλέγμα όπου λειτουργεί και ως επιπλέον προστατευτικό από την βαριά καταπόνηση των σκευών.

Στην επιφάνεια εφαρμόστηκε ειδική ΜΑΤ προστασία σε τρία στάδια για την υψηλή αντίσταση κατά των όξινων υγρών τροφίμου και καθαριστικών. Η προστασία που εφαρμόστηκε στον τσιμεντένιο πάγκο διαθέτει UV προστασία κατά του ηλιακού φωτός, food safe, δεν κιτρινίζει, δεν ξεφλουδίζει. Σε περίπτωση ζημιάς υπάρχει δυνατότητα εύκολης επιδιόρθωσης.

Τέλος εφαρμόστηκε ειδική κρέμα συντήρησης με κερί η οποία χαρίζει απαλότητα στην αφή και αίσθηση καθαριότητας.

Οι διαστάσεις του νεροχύτη είναι, Μήκος:90εκ., Πλάτος:40εκ. και βάθος 20εκ. ικανός να χωρέσει και το πιο μεγάλο σκεύος.

Γενικές Πληροφορίες

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τσιμεντένιων πάγκων και επιφανειών από GFRC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα. Έχουμε ατέλειωτες επιλογές και δυνατότητες σχεδίασης. Όχι μόνο μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα με ελάχιστες ενώσεις, αλλά μπορούν να συνδυαστούν με διακοσμητικά αντικείμενα και να εγκιβωτίσουμε μεταλλικά αντικείμενα, βότσαλα, κρύσταλλα, κοχύλια κ.α.

Ενσωματωμένος νεροχύτης και αποστράγγιση χωρίς αρμούς και ενώσεις. Με κανέναν άλλο φυσικό ή τεχνητό πέτρωμα δεν παρέχεται η δυνατότητα αυτή. Ακόμη κι αν δημιουργηθεί νεροχύτη από υλικό μάρμαρου – γρανίτη – χαλαζία, πολλοί κατασκευαστές δεν το συνιστούν γιατί παρουσιάζει πρόβλημα στις ενώσεις και στους αρμούς με τον πάγκο.

Με τους τσιμεντένιους πάγκους της Renovatio Design Concrete δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα διότι οι νεροχύτης είναι ένα με τον πάγκο. Όλα μας τα προϊόντα χυτεύονται σε καλούπια και δημιουργείται ένα κομμάτι μονολιθικό, μασίφ πέτρωμα χωρίς ενώσεις και αρμούς.

Με την κατάλληλη προστασία ο τσιμεντένιος πάγκος είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρός, ανθεκτικός στο νερό, ανθεκτικός στα οξέα τροφίμων και καθαριστικών.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα σας αλλά και για άλλους χώρους του σπιτιού σας. Πάρτε μια αίσθηση του τι μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτό το ευπροσάρμοστο υλικό και μην διστάσετε να στείλετε σχέδια ή φωτογραφίες του έργου σας. Εμείς θα τα εξετάσουμε και θα σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

Η κατασκευή των τσιμεντένιων πάγκων από Χαλαζιακό Σκυρόδεμα διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι (4-6) εβδομάδες. Μεγάλα ή περίπλοκα έργα μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο, ανάλογα με το εύρος της εργασίας. Προγραμματίστε ανάλογα τον χρόνο αυτό κατά τον σχεδιασμό του χρονοδιαγράμματος για το έργο σας.
Όλοι οι τσιμεντένιοι πάγκοι από GFRC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα της Renovatio Design Concrete κατασκευάζονται και παραδίδονται απευθείας από το εργαστήριο μας.
Καθ’ όλη την διάρκεια σχεδιασμού και κατασκευής, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και επαφή μαζί σας για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια του έργου σας.

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el