Τσιμεντένιος νιπτήρας από gfrc μπετόν

Τσιμεντένιος νιπτήρας από μπετόν σε τεχνοτροπία λευκού μαρμάρου με μαύρα νεύρα. Κατασκευασμένος με την GFRC τεχνολογία. Εφαρμόστηκε αδιαβροχοποίηση με ματ φινίρισμα.

Οι τσιμεντένιοι νιπτήρες της Renovatio Design Concrete μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε μορφή απαιτεί το σχέδιο του χώρου και του σχεδιαστή. Μπορούν να είναι απλοί, παραδοσιακοί τσιμεντένιοι νιπτήρες με εμφάνιση παραδοσιακού γκρι μπετόν έως και ακριβή αποτύπωση φυσικού ορυκτού πετρώματος, μαρμάρου ή γρανίτη ή και χαλαζία. Οι gfrc νιπτήρες είναι μασιφ κατασκευές και προέρχονται μέσα από καλούπια χωρίς επιπρόσθετη χρωματική βαφή. Τα χρώματα και οι τελικές αποχρώσεις γίνονται κατά την παραγωγή τους μέσα στο καλούπι.

Κάθε έργο μικρό ή μεγάλο λαμβάνει προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Στην Renovatio Design Concrete θα προσαρμόσουμε τις δυνατότητες αυτού του ευπροσάρμοστου υλικού στο δικό σας σχέδιο στην δική σας διάσταση.

Γενικές Πληροφορίες

Όταν ψάχνετε για μοναδικό, σύγχρονο, ανθεκτικό και χαμηλής συντήρησης υλικό για την δημιουργία του τσιμεντένιου νιπτήρας σας τότε η Renovatio Design Concrete έχει την λύση. Οι νιπτήρες της εταιρείας μας δεν είναι απλά τσιμεντένιοι, χάρη στην εμπειρία μας και τις τεχνικές μας μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο, απλό ή περίπλοκο και σε οποιαδήποτε απόχρωση. Η τεχνολογία GFRC μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες και ελαφρύτερες κατασκευές από αντίστοιχα φυσικά πετρώματα.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τσιμεντένιων νιπτήρων από GFRC Χαλαζιακό Μπετόν. Έχουμε ατέλειωτες επιλογές και δυνατότητες σχεδίασης. Όχι μόνο μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα, αλλά μπορούν να συνδυαστούν με διακοσμητικά αντικείμενα.

Μεγάλη γκάμα από τεχνοτροπίες, εγκιβωτισμό μεταλλικών αντικειμένων, βότσαλα, κρύσταλλα, κοχύλια κ.α.

Όλα μας τα προϊόντα χυτεύονται σε καλούπια και δημιουργείται ένα κομμάτι μονολιθικό, μασίφ πέτρωμα χωρίς ενώσεις και αρμούς. Με την κατάλληλη προστασία και συντήρηση οι τσιμεντένιοι νιπτήρες διατηρούνται καθαροί, ανθεκτικοί στην καθημερινή χρήση, στις γρατζουνιές και τα οικιακά καθαριστικά.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από ολοκληρωμένες λύσεις τσιμεντένιων νιπτήρων για το μπάνιο σας. Πάρτε μια αίσθηση του τι μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτό το ευπροσάρμοστο υλικό και μην διστάσετε να στείλετε σχέδια ή φωτογραφίες του έργου σας. Εμείς θα τα εξετάσουμε και θα σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

Η κατασκευή των τσιμεντένιων νιπτήρων από GFRC/UHPC Χαλαζιακό Σκυρόδεμα διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι (2-4) εβδομάδες. Μεγάλα ή περίπλοκα έργα μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο, ανάλογα με το εύρος της εργασίας. Προγραμματίστε ανάλογα τον χρόνο αυτό κατά τον σχεδιασμό του χρονοδιαγράμματος για το έργο σας.

τσιμεντένιος νιπτήρας, νιπτήρας από μπετόν, νιπτήρας μπάνιου, νιπτήρας από τσιμέντο

Ζητήστε Προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία του έργου σας ή τις ενδεικτικές φωτογραφίες σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@renovatiodesign.gr. Θα εξετάσουμε τα στοιχεία του έργου σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Something goes wrong!!
el